Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde belediye tarafından yürütülen altyapı ve kilitli parke taş döşeme çalışmaları sürüyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Akçaörten Mahallesi'nde 27 bin metrekare alanda yapılacak kilitli parke döşeme çalışması başladı.
Kaymakam Adem Karataş, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Karamehmetoğlu, ilçedeki tüm mahallelerin en iyi hizmeti alması için gayret gösterdiklerini belirtti.
Karamehmetoğlu, "Mahallelerimiz hizmetin en iyisine layık. Başlattığımız bu çalışmanın kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Çermik'te Altyapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?