Cevahir'deki Mutluluk Evi'nde Yapılan Yılbaşı Partisine Ünlü Jesti - Son Dakika
Güncel

Cevahir'deki Mutluluk Evi'nde Yapılan Yılbaşı Partisine Ünlü Jesti

Cevahir\'deki Mutluluk Evi\'nde Yapılan Yılbaşı Partisine Ünlü Jesti

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren İstanbul Cevahir, ihtiyaç sahibi çocuklar için AİP ile birlikte hazırladığı yılbaşı partisi ile projesini taçlandırdı.

30.12.2013 09:30

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Acil İhtiyaç Vakfı (AİP)'nın çocukları için hazırladığı yılbaşı partisine ev sahipliği yaptı! Yardıma muhtaç çocuklar için düzenlenen parti, oyuncu Timur Acar ile "Benim Hala Umudum Var" dizi oyuncularından Laçin Ceylan, Buse Arslan, Elvan Dişli gibi birçok ünlü ve gönüllülerin katılımı ile gerçekleşti.

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren İstanbul Cevahir, ihtiyaç sahibi çocuklar için AİP ile birlikte hazırladığı yılbaşı partisi ile projesini taçlandırdı. Cevahir Alışveriş Merkezi'nin, "Mutluluğu Paylaş" sloganından hareketle gerçekleştirdiği kampanyası kapsamında Cevahir, üçüncü kattaki bir mağazasını özel olarak dekore etti ve "Mutluluk Evi"ne dönüştürdü.

"Mutluluk Evi"nde çocuklar için hazırlanan yılbaşı partisinde ünlü oyuncuların tek tek ilgilendiği ihtiyaç sahibi 50 çocuğun mutluluğu, kendilerine verilen yeni yıl hediyeleri ile katlanarak arttı.

Sizler de mutluluğu artırmanın en ideal yolunun paylaşmaktan geçtiğini düşünüyorsanız Cevahir Alışveriş Merkezi'ne mutlaka uğrayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cevahir'deki Mutluluk Evi'nde Yapılan Yılbaşı Partisine Ünlü Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement