Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yenmesine rağmen, takımlarını destekleyen sarı kırmızılı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Takımları lehine tezahürat yapan çok sayıda taraftar eğlendi. Galatasaraylı bazı taraftarlar Fenerbahçe'nin atkısını yaktı.
Çevik kuvvet polisini taşıyan iki otobüs, olay çıkmaması üzerine tesislerden ayrılmaya çalıştı. Ancak bu sırada Galatasaraylı taraftarlar otobüsün geçişine izin vermedi. Taraftarlar tezahüratlara çevik kuvveti de ortak etmeye çalıştı.
Başka bir yere gideceklerini söyleyip, taraftarları yoldan çekilmeye ikna etmeye çalışan emniyet görevlisi taraftarları kırmadı. Minibüsün içindeki çevik kuvvet polisi megafonla 'sarı' dedi. Taraftarlar da hep bir ağızdan 'kırmızı' dedi.
Taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri önünden olaysız olarak dağıldı.
Son Dakika › Güncel › Çevik Kuvvet 'Sarı' Taraftar 'Kırmızı' Dedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.