Ceza Korkusu Vites Şaşırttı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ceza Korkusu Vites Şaşırttı: 2 Yaralı

Ceza Korkusu Vites Şaşırttı: 2 Yaralı

Beşiktaş'ta park ihlali yapan bir sürücü çevredeki diğer sürücülere ceza kesen polisi görünce cezadan kurtulmak için ani kalkış yapınca önündeki otomobile çarptı.

04.09.2012 10:18

Beşiktaş'ta park ihlali yapan bir sürücü çevredeki diğer sürücülere ceza kesen polisi görünce cezadan kurtulmak için ani kalkış yapınca önündeki otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle kayan otomobil ise ticari taksi bekleme alanında bekleyen iki kardeşe çarparak yaralanmasına neden oldu. Cezadan kaçmak isteyen sürücünün otomobili geri yerine ileri vitese taktığı iddia edildi.

Kaza, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; 34 DM 401 plakalı otomobil sürücüsü Ahmet Gündüz Seper isimli yaşlı adam, park etmenin yasak olduğu yere otomobilini park etti. Yaşlı adam bir süre sonra trafik ekiplerince aracını kaldırması yönünde uyarıldı. Bir süre sonra trafik ekiplerinin park yapan diğer araçlara ceza yazdığını gören yaşlı adam panikleyerek aracıyla geri çıkmak istedi. Ancak yaşlı adam, panikle hareket edince vitesi geri yerine ileriye alarak gaza bastı. Biranda hızlanan otomobil önünde bulunan 34 DA 4344 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, refüjü aşarak ticari taksiler için ayrılan yola fırladı. Burada Serdar ve Erhan Yıldız isimli iki kardeşe çarpan otomobil, son olarak 34 THH 52 plakalı ticari taksiye çarparak durabildi. Ticari taksiyle kendilerine çarpan araç arasında sıkışan kardeşler, vatandaşların yardımıyla iki araç arasından çıkarılarak kaldırıma taşındı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen bir kadın yaptı. Yaralı kardeşler, daha sora olay yerine gelen ambulanslara bindirilerek Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya neden olar otomobilin sürücüsü A.G.S., ile diğer araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ticari aracın sürücüsü Selami Demir; "Burası taksilerin bekleme yaptığı yer, hemen yanına park etti ve sonra ceza yemeyeyim diye geri çıkmak istedi. Araç otomatik vites olduğu için D'ye taktı. Biranda hızlanarak öndeki araca çarptı. Oda benim araca çarptı. Bu sırada yolda bekleyen iki kişiyi altına aldı. Biz son anda kaçtık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceza Korkusu Vites Şaşırttı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement