CHP'li Vekillerden Afyon Gazisine Evinde Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP'li Vekillerden Afyon Gazisine Evinde Ziyaret

CHP\'li Vekillerden Afyon Gazisine Evinde Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa milletvekilleri Turhan Tayan ve Sena Kaleli, Afyonkarahisar'daki patlamada yaralanan Bursalı Ufuk Terzioğlu'nu evinde ziyaret etti.

12.09.2012 15:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa milletvekilleri Turhan Tayan ve Sena Kaleli, Afyonkarahisar'daki patlamada yaralanan Bursalı Ufuk Terzioğlu'nu evinde ziyaret etti. Gazinin babası Ali Terzioğlu, medyada çıkan haberlere tepki göstererek, "Komutanları ve silah arkadaşları oğlumla yakından ilgilendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni karalamaya yönelik haberler bizi çok üzüyor" dedi.

Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposundaki patlamadan yaralı olarak kurtulan ve Bursa'da yaşayan Ufuk Terzioğlu'nu, CHP'li vekiller evinde ziyaret etti. Askerin merkez Yıldırım ilçesi Emirsultan Mahallesi'ndeki evine gerçekleştirilen ziyarette CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Sena Kaleli ve CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik yer aldı. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Turhan Tayan, "Millet olarak son dönemde aldığımız şehit haberlerine üzülmekteyiz. Bu tarz bölücü saldırılar milletimizin dirliğini ve birliğini bozamayacaktır. Ben yaralı Mehmetçiğimize ve aynı zamanda tüm gazilerimize geçmiş olsun diyorum" dedi.

Yaralı askerin ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Sena Kaleli ise, "Son dönemde meydana gelen canlı bomba saldırıların askeri birlikleri hedef alan bombalı saldırılarla birlikte sadece doğu illerimizde değil, ülkenin her noktasında terörün eylemlerine devam ettiğini görüyoruz. Elbette ki kayıplarımız oluyor, ama böyle kahraman askerlerimiz oldukça ülkemizin birliğinin bozulamayacağını söyleyebiliriz" diye konuştu

Gazetelerde yer alan haberleri üzülerek takip ettiğini belirten yaralı askerin babası Ali Terzioğlu, "Oğlumuza sağ salim kavuşmanın mutluluğunu yaşayacakken medyada yer alan haberler bizi derinden üzdü. Oğlumuzu bize sağ salim ulaştıran komutanları karalamaya yönelik okuduğumuz haberler en başta oğlumu ve bizi derinden etkiledi" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Vekillerden Afyon Gazisine Evinde Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement