Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu: Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu: - Son Dakika
Güncel

Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu: Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu:

Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu:
Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu:

'bunlar Verimsizdir. Bunlar Kısırdır'

31.07.2010 05:49

'BUNLAR VERİMSİZDİR. BUNLAR KISIRDIR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Göksun ilçelerindeki mitinglerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağır dille eleştirdi. CHP olarak inanç sömürüsü yapmayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, "İnançta siyasetin konusu olmaz. Allah'la kulun arasına kimse giremez. Siyasetin konusu başkadır. Recep Bey'i biliyorsunuz, tanıyorsunuz değil mi Recep Bey'i. Recep Bey çiftçileri sevmez, Recep Bey esnafı sevmez. Recep Bey şehit yakınlarını sevmez, Recep Bey şehitleri de sevmez" dedi.

AK Parti iktidarının emekliyi ikinci sınıf yurttaş konumuna getirdiğini, milli gelir artışından pay vermeyen iktidarı sandığa gömeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Çiftçinin alın terini sömüren, dünyanın en pahalı mazotunu, dünyanın en pahalı gübresini, dünyanın en pahalı ilacını çiftçiye atan bu AKP iktidarını sandığa gömmek için bugün Elbistan'dayız. Yolsuzluğa dur diyen, kul hakkı yiyenlere dur diyen, özgürlüğe susamış, alın terine değer veren Elbistanlıyı kucaklamak için Elbistan'dayız. Ankara'da Recep'in Genel Başkan'ı olduğu AKP'nin gövdesini silkeliyoruz, dallarını da siz silkeleyin Bunlar verimsizdir, bunlar kısırdır, bunlar halkı değil, bunlar kendilerini düşünenlerdir. Unutmayın bunu. Biz, her gittiğimiz yerde söz verdik. Elbistan'da da söz veriyoruz. Diyoruz ki; biz yırtık ayakkabıyla siyasete girip köşeyi dönmeyeceğiz. Biz halka hizmet edeceğiz. Siyasette zenginleşmek bize haram olsun. Bizim ilkemiz, bizim inancımız, bizim ahlakımız bunu emreder. Önce halk zenginleşecek, önce halkın refahı yükselecek. Siyaset halka hizmet verecek ve biz siyaset olarak halka hizmet ediyor olacağız. Bizim anlayışımız budur."

NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Kılıçdaroğlu, Elbistan'da gazeteci Ali Öztunç'un ağabeyi avukat Erkan Öztunç ile öğretmen Aynur Kılınç'ın düğün törenine katıldı. Çiftin nikahında gelinin tanıklığını Kılıçdaroğlu, gelininkini ise Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay yaptı. Kılıçdaroğlu, evlenme cüzdanını, "Gelin daha iyi korur" diyerek Aynur Öztun'a verdi. Gecede, türkücü Sebahat Akkiraz da konuklara türkü ziyafeti çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu: Chp Lideri Kılıçdaroğlu Elbistan Ve Göksun´Da Konuştu: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement