CHP'nin Bakan Taner Yıldız Hakkında Verdiği Gensoru Önergesi Kabul Edilmedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP'nin Bakan Taner Yıldız Hakkında Verdiği Gensoru Önergesi Kabul Edilmedi

05.02.2015 17:41

Chp'nin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız hakkında açılmasını isteğini gensoru önergesi Genel Kurul'da yapılan oylamada kabul edilmedi.

Chp'nin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız hakkında açılmasını isteğini gensoru önergesi Genel Kurul'da yapılan oylamada kabul edilmedi.

Soma maden sahasında rödovans ve hizmet alım sözleşmesi ile çalışan firmaları kolladığı, işlerin ihalesiz usulsüz verilmesini sağladığı iddiasıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız hakkında bir gensoru açılmasına ilişkin gensoru önergesinin gündeme alınması görüşüldü.

Görüşmelere bakanların büyük kısmı ise bakanlar sırasındaki yerini aldı. Önergenin gündeme alınıp alınmaması oylandı ve kabul edilmedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'nin Bakan Taner Yıldız Hakkında Verdiği Gensoru Önergesi Kabul Edilmedi - Son Dakika


Advertisement