CHP'nin Yüzsüzlüğü - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Yüzsüzlüğü

CHP\'nin Yüzsüzlüğü

Kendilerinden bekleneni yaptılar

22.09.2014 10:52  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok kamu görevlisi ile Türkiye'nin tek kadın valisi olan Yalova Valisi Esengül Civelek'e yönelik saygısız sözleri ile bilinen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, partisinin Yalova belediye başkanları aday tanıtma toplantısını bir Yalova Vali Yardımcısı ile birlikte yaptığı ortaya çıktı.

CHP'li İnce'nin Yalova Valisi Esengül Civelek'e yönelik, "Uzun Recep'in valisi olma, devletin valisi ol, AKP'nin valisi olma" gibi söylemlerde bulunduğu CHP toplantılarına katılan Yalova Vali Yardımcısı Haldun Aksalman'ın bu davranışının 'yasal' olsa bile mesleki açıdan etik olmadığı değerlendirmeleri yapılıyor.

Ayrıca CHP'li Muharrem İnce ile parti toplantılarında boy gösteren Aksalman'ın, CHP'nin Yalova Belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısındaki 'samimi' duruşu dikkat çekiyor. CHP'nin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılarak adayları kutladığı ve başarı dilediği görülen Aksalman'ın, Muharrem İnce'nin konuşmasında 'ayakkabı kutuları'ndan bahsettiği esnada tebessüm etmesi, bir vali yardımcısından beklenmeyecek bir hareket olarak görülüyor.

Görevlerinin arasında 'CHP ile ilişkiler' sayılmamasına rağmen parti toplantılarında boy gösteren Vali Yardımcısı Haldun Aksalman'ın eşinin de CHP İl teşkilatında görevli olduğu ve aktif çalışmalarda bulunduğu belirtiliyor. Vali yardımcısının eşi Meltem Aksalman, CHP Yalova Merkez İlçe yönetiminde bulunuyor.

Kaynak: Yenisafak.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement