CHP Teşkilatı "İktidar Yürüyüşü" Düzenledi - Son Dakika
Güncel

CHP Teşkilatı "İktidar Yürüyüşü" Düzenledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yürüyüş,- Lokum dağtımı, Genel seçime doğru- Kayseri'de, CHP İl Teşkilatınca düzenlenen "İktidar Yürüyüşü"nde, vatandaşlara lokum ve Türk kahvesi dağıtıldı Kayseri'de, CHP İl Teşkilatı "İktidar Yürüyüşü" düzenlenerek, vatandaşlara lokum ve Türk kahvesi dağıtıldı.

06.06.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yürüyüş,- Lokum dağtımı, Genel seçime doğru- Kayseri'de, CHP İl Teşkilatınca düzenlenen "İktidar Yürüyüşü"nde, vatandaşlara lokum ve Türk kahvesi dağıtıldı Kayseri'de, CHP İl Teşkilatı "İktidar Yürüyüşü" düzenlenerek, vatandaşlara lokum ve Türk kahvesi dağıtıldı.Sivas Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanan, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, milletvekili adayları ve partililer, sloganlar eşliğinde Sahabiye Mahallesi'ndeki parti binasına kadar yürüdü.Yolda vatandaşları selamlayan Ayan ve milletvekili adayları, karanfil ve lokum dağıtarak, genel seçimlerde oy istedi. Adaylar, yürüyüş güzergahında bulunan öğretmenevinin bahçesinde sohbet eden emekli öğretmenlere de paketlerinin üzerinde parti logosunun bulunduğu Türk kahvesi hediye etti.

CHP Teşkilatı "İktidar Yürüyüşü" Düzenledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Teşkilatı 'İktidar Yürüyüşü' Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • banu: ak partı bsey verse hem suc hem haber olur..chp verse sadece haber olur... halk gercegı goruyor..kayserı ak partı dıyecek ınsaallah 0 0 Yanıtla

Advertisement