Cihatçı John: İngiltere'ye Döneceğim ve Kafa Kesmeye Devam Edeceğim - Son Dakika
Güncel

Cihatçı John: İngiltere'ye Döneceğim ve Kafa Kesmeye Devam Edeceğim

IŞİD militanı 'Cihatçı John' tekrar ortaya çıkarak yeni bir tehdit videosu yayınladı. John, "İngiltere'ye döneceğim ve kafa kesmeye devam edeceğim!" dedi.

23.08.2015 21:36  Güncelleme: 21:47

İngiliz Mail on Sunday gazetesi, "Cihatçı John" lakabıyla tanınan Londralı IŞİD infazcısı Muhammed Emwazi'ye ait olduğunu iddia ettiği bir video yayınladı. ABD'li gazeteci James Foley'i kafasını keserek öldüren Muhammed Emwazi, 1 dakika 17 saniyelik videoda İngiltere'ye döneceğini ve "kafa kesmeye devam edeceğini" söylüyor.

VİDEONUN KAYIT YERİ SURİYE

Cep telefonuyla çekildiği anlaşılan görüntülerin kayıt yerinin Suriye'nin Deyr ez-Zor kenti olduğu anlaşılıyor. Görüntüler Emwazi'nin kimliği açıklandıktan sonra yayınlanan ilk videosu konumunda. Mail on Sunday gazetesinin 8 saniyelik kısmını yayınladı. Habere göre, videonun devam eden bölümünde Emwazi'nin İngiltere'ye geri dönerek kafa kesmeye devam edeceğini söylüyor.

IŞİD'İN ELİ KANLI İNFAZCISI

Emwazi son olarak Japon rehine Kenji Goto'nun Ocak ayında yayınlanan infaz videosunda yer almıştı. Emwazi ilk olarak geçtiğimiz Ağustos'ta yayınlanan infaz videosunda ABD'li gazeteci James Foley'in kafasını keserek tüm dünyanın merak ettiği isim haline gelmişti.

Sonrasında ise Emwazi, ABD'li gazeteci Steven Sotloff, İngiliz yardım çalışanı David Haines, İngiliz taksi şoförü Alan Henning ve ABD'li yardım çalışanı Abdulrahman Kassig'in de infaz videolarında yer almıştı.

Cihatçı John: İngiltere\'ye Döneceğim ve Kafa Kesmeye Devam Edeceğim

Son Dakika Güncel Cihatçı John: İngiltere'ye Döneceğim ve Kafa Kesmeye Devam Edeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • KÜRT VANLI: VALLAHİ BU DİNSİZ HDPKK LILARINDA KAFASINI KESMEK LAZIM BAK NASIL HİZAYA GELİYORLAR 97 50 Yanıtla
  • urfaloji: Akıllı ol elmaymun Kürtler yakında hepinizin osuruğunu kesecek 36 75 Yanıtla
  • bitlisliyem: Allah sizi kahretsin deaş sapıkları...pkk hiç olmazsa İslam üzerinden oyun oynamıyor ve ben dinsizim deyip açık açık söylüyor. Siz pkkyıda geçtiniz rabbim size de pkkyıda kahretsin inşaallah.... 61 24 Yanıtla
  • Selim Batman: BU KAFİRLERE CİHATÇI DEYİP GERÇEK MÜCAHİTLERİ LEKELEMEYE ÇALIŞMA MEDYA 77 6 Yanıtla
  • Hak yolu: Bilmeyen varsa aydınlatabilirim. Bunlar Hz. Muhammed S.A.V zamanında bile varlardı. Hariciler bunlar. Müslümanız sanarlar kendilerini fakat gerçek kafirlerdir. ey ışid İslamda kafirde olsa adamı öyle bırak kafa kesmeyi inciltemezsin bile. israilin kurduğu bir örgütsünüz işte ama zaman yakındır hepinizin kellesini alıcak bu Müslüman Türkiye. 47 15 Yanıtla
    anti pkk-ypg-pyd: Muhammed suresi 4.ayeti bir oku ey cahil rasulullah bedirde uhudda hendekte düşmana gülmü dağıttı 16 14
  • Merdin: Cihatci demek Allah yolunda olandir bu olsa mürtetten beter 44 17 Yanıtla
  • deniz: Gel sen ingiltereye burda tayip yok kim seni kurur it 26 30 Yanıtla
  • FATİH: O bıçağı alır bitarafını sokarlar hemde bağırta bağırta 46 9 Yanıtla
  • gurme: Donde seni bi sigsinler 38 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement