Cinnet Getiren Baba - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Baba

Cinnet Getiren Baba

ntalya'nın Manavgat ilçesinde, babaları tarafından anneleri ile birlikte pompalı tüfekle öldürülen Hüseyin ve İrem'in öğrenim gördüğü 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5/A ve 2/A sınıflarında hüzün vardı.

16.01.2012 15:57

ntalya'nın Manavgat ilçesinde, babaları tarafından anneleri ile birlikte pompalı tüfekle öldürülen Hüseyin ve İrem'in öğrenim gördüğü 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5/A ve 2/A sınıflarında hüzün vardı.

Arkadaşları, iki kardeşin oturduğu sıraları çiçeklerle süslerken sınıf öğretmenleri, "Sözün bittiği yerdeyiz" diyebildi. Hüseyin ve İrem Demirkan'ın okuldaki başarılarının yanı sıra tiyatroya büyük ilgi duydukları, Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi'nde tiyatro eğitimi gördükleri ve Breman Mızıkacıları ile Mutlu Ayılar isimli oyunlarda rol aldıkları belirtildi.

SINIF BAŞKANIYDI

Hüseyin Demirkan'ın Sınıf Öğretmeni Mehmet Demir, öğrencisinin çok başarılı olduğunu ve deneme sınavlarında her zaman ilk beş içerisinde yer aldığını söyledi. Demir, 11 yaşındaki Hüseyin'in arkadaşları tarafından oy birliği ile sınıf başkanı seçildiğini anlattı.

7 yaşındaki İrem Demirkan'ın Sınıf Öğretmeni İsmet Uysal ise, "Sınıfımdan kınalı bir kekliğim uçtu" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Baba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement