Çırağan Palace Kempinski'de Noel ve Yılbaşı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Çırağan Palace Kempinski'de Noel ve Yılbaşı Kutlamaları

Çırağan Palace Kempinski\'de Noel ve Yılbaşı Kutlamaları

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Noel ve Yeni Yılı özel çaylar ve yemeklerle kutluyor.

17.12.2013 16:33  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Noel Akşamüstü Çayı

Kentin Boğaz manzarası ve tatlılarıyla en meşhur mekanlarından Gazebo Lounge, 24 ve 25 Aralık 2013 tarihlerinde misafirlerine, özel Noel Akşamüstü Çayı sunuyor. Piyano eşliğinde keyfi çıkarılacak Akşamüstü Çayı açık büfe olarak gerçekleşecek.

(Kişi başı KDV dahil, çay ve kahve dahil diğer içecekler hariç 90 TL, 0-5 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirimli).

Noel Akşam Yemeği

Dört aşamalı özel Noel akşam yemeği Laledan Restoran'da, Boğaz'a karşı, canlı piyano performansı eşliğinde 24 ve 25 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşecek. Özel Noel menüsünün yanı sıra alakart menü seçeneği de bulunmakta.

(Kişi başı KDV dahil, içecekler hariç 215 TL, 0-5 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirimli).

Yeni Yıl Yemekleri ve Brunch'ı

Tuğra Restoran & Lounge, Laledan Restoran, Gazebo Lounge ve Enderun Balo Salonu geceye neşe katan canlı müzikleri ile yeni yıla girecek.

Ödüllü Tuğra Restoran & Lounge'un Gala Yemeğinde Saray'ın büyülü atmosferinde canlı müzik eşliğinde tadılacak körpe rokalar, damla sakızı sosu ve susam gevreği ile servis edilen Istakoz ve Rezeneli Papaz Yahnisi'nden deniz börülcesi ve taze kuşkonmaz ile servis edilen safran esanslı Karadeniz Kalkanı'na ve trüf mantarlı Kuzu Sırtı'na, beş aşamalı menüden oluşan iddialı lezzetler bir kadeh hoş geldin şampanyası, su, soda, kahve ve KDV dahil kişi başı 500 TL.

Laledan Restoran, Gazebo Lounge ve Enderun Balo Salonu'nunda canlı müzik eşliğinde beş aşamalı menülerden oluşan Yılbaşı Gala Yemekleri birbirinden cazip. Narenciye ve zencefil sosu ile Orkinos Carpaccio, trüf mantarlı berrak et suyu ile Kaz Ciğerli Ravioli, karamelize edilmiş kayısı ile Istakoz Kuyruğu, Şampanyalı Nar Sorbesi gibi tadları bulunduran bu eşsiz mekanlar yeni yıl ihtişamını unutulmaz lezzetlerle sunuyor. Bir kadeh hoş geldin şampanyası, su, soda, kahve ve KDV'nin dahil olduğu menüler kişi başı 470 TL.

Tüm bir yılı geride bıraktıktan sonra yepyeni bir yıla taze bir başlangıç yapmak isteyen misafirler için Enderun Balo Salonu'nda yapılacak Yeni Yıl Brunch'ı canlı müzik eşliğinde 12:00'den 16:00'ya gerçekleşecek. 200'den fazla lezzetin sunulacağı bu özel Yeni Yıl Brunch'ı Bir kadeh hoş geldin şampanyası ve KDV dahil kişi başı fiyatı 220 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çırağan Palace Kempinski'de Noel ve Yılbaşı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement