Cizre'de Ağır Yaralanan Polis Ali Mülazımoğlu Şehit Oldu (2) - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Ağır Yaralanan Polis Ali Mülazımoğlu Şehit Oldu (2)

Cizre\'de Ağır Yaralanan Polis Ali Mülazımoğlu Şehit Oldu (2)

BABASI SEDYE İLE GETİRİLDİŞırnak'ın Cizre İlçesi'nde teröristlerin bombalı araçla yaptığı saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Ali Mülazımoğlu'nun cenazesi Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlık Camii'ne götürüldü.

05.09.2016 18:55

BABASI SEDYE İLE GETİRİLDİ

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde teröristlerin bombalı araçla yaptığı saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Ali Mülazımoğlu'nun cenazesi Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlık Camii'ne götürüldü. Buradaki törene Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi ve yakınlarıyla kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Oğlunun yaralandığını duyunca Şırnak'a giderken trafik kazasında ağır yaralanan baba Dursun Mülazımoğlu ile abla Filiz Mülazımoğlu Özdemir, Diyarbakır'da tedavi gördüklerini hastaneden ambulansla alınarak tören için Osmaniye'ye getirildi. Babanın sedye üzerinde, ablanın da tekerlekli sandalyede katıldığı törende cenaze namazının İl Müftüsü Ramazan Çortul kıldırdı. Namazın ardından şehit babası bir yakının yardımıyla ellerine kaldırılarak oğlu için dua etti.

Bir süre meslektaşları tarafından omuzlarda taşınan bekar Ali Mülazımoğlu'nun cenazesi, daha sonra merkeze bağlı Çardak Köyü'ne götürüldü. 3 kardeşin en küçüğü olan şehit polis, yaralıyken kendisini görmek için Şırnak'a gelirken trafik kazasında ölen annesi Gülistan Mülazımoğlu'nun yanında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Ağır Yaralanan Polis Ali Mülazımoğlu Şehit Oldu (2) - Son Dakika


Advertisement