Çocuk Servisine Oyun Parkı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Servisine Oyun Parkı Yapıldı

Çocuk Servisine Oyun Parkı Yapıldı

Simav'da İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne çocuk hastaların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla çeşitli oyun aletleri yerleştirildi.

26.03.2013 13:56  Güncelleme: 13:59

Kütahya'nın Simav İlçesi'ndeki Doç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne çocuk hastaların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla çeşitli oyun aletleri yerleştirilerek, park oluşturuldu.

Çocuk Servisi'nin bulunduğu 2'nci katta oluşturulan parka, hastanede yatarak tedavi gören çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Refakatçileri ile birlikte mini parka gelen çocuklar salıncakta sallanıp, kaydıraktan kayıyor. Kız çocukları, en çok sincap salıncağa ilgi gösteriyor. Simav Doç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Moral ve Motivasyon Sorumlusu Mehmet Ali Kiraz, balık ve sincap salıncak, kaydırak, basket potası ve çeşitli oyun guruplarından oluşan oyun aletleri isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir işadamının katkılarıyla alındığını söyledi. Kiraz, oyun parkı sayesinde çocuk hastaların hoşça vakit geçirip, hastene ortamından bir an olsun uzaklaşarak, moral depoladıklarını da kaydetti. - Kütahya/ Simav

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk Servisine Oyun Parkı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement