Çocukları İçin Marketten Yiyecek Çalmış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çocukları İçin Marketten Yiyecek Çalmış

Çocukları İçin Marketten Yiyecek Çalmış
04.09.2013 12:41

Konya'da bir marketin camını taşla kırarak içeri giren ve zeytin, peynir, yumurta çalan 29 yaşındaki Hasan Ö., evine giderken yakalandı.3 çocuk babası işsiz Hasan Ö., ifadesinde,İşsizim.

Konya'da bir marketin camını taşla kırarak içeri giren ve zeytin, peynir, yumurta çalan 29 yaşındaki Hasan Ö., evine giderken yakalandı. 3 çocuk babası işsiz Hasan Ö., ifadesinde,İşsizim. Çocuklarım açtı. Onlar için çaldım dedi.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Nakiboğlu Mahallesi Cihangir Caddesi üzerinde bulunan markette meydana geldi. İddiaya göre işsiz Hasan Ö., marketin camını taşla kırarak içeri girdi. İçeriden yaklaşık 500 gramlık iki kutu zeytin ile bir kutu peynir ve 10'lu yumurta paketini alıp, market poşetinin içine koyan Hasan Ö., dışarı çıkıp evine doğru yürümeye başladı. Şüpheli, görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda kısa sürede çaldığı malzemelerle yolda yakalandı.

Gözaltına alınan Hasan Ö., polise verdiği ilk ifadesinde, İşsizim. Çocuklarım açtı. Onlar için çaldım. İyi oldu geldiğiniz. Valla sıkıntıdayım. Ben size her şeyi kuş gibi anlattım. Siz de bana öyle davranın. Cama bir taş attım kırıldı. Sağlam cam değilmiş dedi. Market yetkililerinin şikayetçi olmadığı Hasan Ö.'nun 'karşılıksız çek ve senet kullanmak'tan poliste kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocukları İçin Marketten Yiyecek Çalmış - Son Dakika


Advertisement