Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sebebi Ne Olursa Olsun, Türkiye'nin Savunma Sanayindeki Atılımları... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sebebi Ne Olursa Olsun, Türkiye'nin Savunma Sanayindeki Atılımları...

03.07.2017 12:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sebebi ne olursa olsun, Türkiye'nin savunma sanayindeki atılımları engellemeye yönelik tutumlara müsamaha göstermemiz kesinlikle söz konusu olamaz. Böyle bir tavır içine girenler, karşılarında bizzat bizi bulurlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sebebi ne olursa olsun, Türkiye'nin savunma sanayindeki atılımları engellemeye yönelik tutumlara müsamaha göstermemiz kesinlikle söz konusu olamaz. Böyle bir tavır içine girenler, karşılarında bizzat bizi bulurlar. Ülkemiz ve milletimiz için çalışan, bu arada elbette kendisi de kazanan, gerçekten işinin ehli, gerçekten üretken, gerçekten samimi tüm girişimcilerimiz, tüm firmalarımız yanlarında bizim olduğumuzu bilmelidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sebebi Ne Olursa Olsun, Türkiye'nin Savunma Sanayindeki Atılımları... - Son Dakika


Advertisement