Demirel Taburcu Oldu - Son Dakika
Güncel

Demirel Taburcu Oldu

Demirel Taburcu Oldu

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel akşam saatlerinde gittiği hastaneden taburcu oldu.

22.09.2012 21:01  Güncelleme: 14:19

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel akşam saatlerinde gittiği hastaneden taburcu oldu.

Akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, basına yansıyan, hasta olduğu yönündeki iddilararı yalanladı.

Hastanede kamera karşısına geçen Sülayman Demirel, Sağlık durumunun iyi olduğunu herhangi bir sağlık sorunun olmadığını ifade etti.

Demirel, Antalya'da tatil yaptığını ve Ankara'ya döndüğünü ifade etti. Tatilde olduğunu ancak tatile gitmeden önce kontrollerinin olduğunu aktaran Demirel, onları tamamlamak için tatil dönüşü tekrardan Güven Hastanesine geldiğini söyledi.

Doktorları da Süleyman Demirel'in durumunun iyi olduğunu herhangi bir sağlık sorununu olmadığını, rutin kontrol için burda olduğunu ifade etti.

"GEREKLİ ZAMANLARDA KONTROLLERİ YAPIYORUZ"

Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, Demirel'in kontrollerini tıbbı olarak gerekli görülen zamanlarda yaptıklarını söyledi.

Küçükbaş, seyahat öncesinde Demirel'in geçirdiği gripal enfeksiyon geçirdiğini ifade ederek, "Şimdi kendilerini daha iyi gördüğümüz için çok memnunuz önceden planlanmış olan bu yöndeki tetkiklerimizi kontrol etmek hem de yılda 2 kez yaptığımız genel vücut kontrolü, check-up bu fırsatla tekrarlamak istedik" diye konuştu.

EYMÜR'ÜN İDDİALARI

Gazetecilerin Mehmet Eymür'le ilgili bir sorusuna ise Demirel, "O benim muhatabım değil" şeklinde yanıtladı. Demirel, Mehmet Eymür'ün devlet memuru olduğunu kendisi ile muhatap olamayacağını ifade edip, "Kendisini muhatap almam, önemsemem" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Demirel Taburcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement