Deprem Tekirdağ'ı salladı - Son Dakika
Güncel

Deprem Tekirdağ'ı salladı

Deprem Tekirdağ\'ı salladı

Silivri'de 5,8 şiddetinde meydana gelen deprem, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde de hissedildi.

26.09.2019 15:16

Silivri'de 5,8 şiddetinde meydana gelen deprem, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde de hissedildi. Bir esnaf, "Çay güğümünü bırakıp dışarı kaçtık" dedi.

İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde de vatandaşları korkuttu. Depremi kapalı alanda hisseden vatandaşlar, soluğu açık alan ve parklarda aldı. Bir esnaf, "Yeni demlediğim çayı bardaklara doldururken gürültülü bir sallantı oldu. Kahvehanedeki müşterilerle çay güğümünü bırakıp kaçtım" diye konuştu.

Bir vatandaş ise yaşanan sarsıntının 1999 depremini hatırlattığını kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deprem Tekirdağ'ı salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement