Dernekler Birliği'nden 12 Yıldızlı Kutlama - Son Dakika
Güncel

Dernekler Birliği'nden 12 Yıldızlı Kutlama

Dernekler Birliği\'nden 12 Yıldızlı Kutlama

Gebze Dernekler Birliği, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu.

04.04.2012 15:52

Derneklerden Köşker'e kutlama

Dernek başkanlarıyla birlikte Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk olan Gebze Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş, "Değişen ve gelişen Gebze'mizin daha yaşanabilir bir kent olma yolunda verdiğiniz çaba için sizi ve ekip arkadaşlarınızı bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha kutlarız" dedi

BAŞARI HEPİMİZİN

Gebze faaliyet gösteren hemşeri ve kültür derneklerini bir çatı altında toplayan Gebze Dernekler birliği yöneticilerini Başkan Köşker makamında ağırladı. Gebze Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş ve birlik üyesi derneklerin başkanlarından oluşan konuklarını ağırlayan Başkan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Derneklerin yöre kültürlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere doğru şekilde anlatılması misyonunun yanı sıra Gebzelilik bilincinin oluşmasında pay sahibi olduğuna dikkat çeken Başkan Köşker, derneklerin her zaman yanında ve destekçisi olduklarını söyledi. Avrupa Birliği'nden alınan 12 Yıldızlı Kent Ödülü'nün tüm kentin başarısı olduğunu söyleyen Başkan Köşker, "Başarı hepimizin başarısı. Gebze'de hizmet üretme noktasında güzel bir ahenk olduğuna inanıyoruz. Marka kent hedefimizi sizlerin katkısı ve desteğiyle ulaşacağız" dedi.

GEBZE İÇİN BİR KAZANIM

Avrupa Birliği'nden alınan 12 Yıldızlı Kent Ödülü için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i kutlayan Gebze Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş, başarılarının devamını diledi. Bu ödülün Gebze için moral motivasyon için önemli olduğunu ifade eden Ateş, "Değişen ve gelişen Gebze'mizin daha yaşanabilir bir kent olma yolunda verdiğiniz çaba için sizi ve ekip arkadaşlarınızı bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha kutlarız. Daha yaşanabilir Gebze'nin gelişmesi noktasında bizler de üzerimize düşen katkıyı sunmaya hazırız. Kent insanımızın bir ve birlik olabilmesi, kaynaşması için bizlere düşen sorumluluğun farkındayız. Bu amaçla düzenlemeyi planladığımız Anibal Kültür Festivali'ne ilişkin taslağı sizlere sunuyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi. Taslak metnini inceleyen Başkan Köşker, imkanlar doğrultusunda ellerinden gelen desteği vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dernekler Birliği'nden 12 Yıldızlı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement