Destici, Türkeş'i Kabri Başında Andı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Destici, Türkeş'i Kabri Başında Andı

03.04.2026 15:51

BBP Genel Başkanı Destici, Türkeş'in 29. ölüm yılı nedeniyle dua etti ve güller bıraktı.

(ANKARA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, vefatının 29. yılı nedeniyle MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'i kabri başında andı.

Alparslan Türkeş'in kabrine kırmızı güller bırakan ve dua eden Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'i vefatının 29. seneidevriyesinde kabri başında dua, rahmet ve şükranla yad ediyor, aile efradı, Milliyetçi Hareket Partisi camiası, dava arkadaşları, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Destici, Türkeş'i Kabri Başında Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement