Dev İşletmeler ile Kobi'ler Adana'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dev İşletmeler ile Kobi'ler Adana'da Buluştu

Dev İşletmeler ile Kobi\'ler Adana\'da Buluştu

Adana'da büyük işletmeler ile Akdeniz bölgesinde faaliyet gösteren KOBİ'leri buluşturmak amacıyla 'Mega Satın Alanlar Zirvesi' düzenlendi.

25.11.2015 15:03

Adana'da büyük işletmeler ile Akdeniz bölgesinde faaliyet gösteren KOBİ'leri buluşturmak amacıyla 'Mega Satın Alanlar Zirvesi' düzenlendi.

Refleks Gazetesi ve Start Fuarcılık işbirliğiyle Adana HiltonSA Otel'de yapılan zirveye iş dünyası dernekleri ile çok sayıda sanayi kuruluşunun temsilcileri, ürün tedarikçi firmalar ile organizasyon yetkilileri katıldı.

BUSINESS MATRIX

Toplantının açılış konuşmasını yapan Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden şunları söyledi:

"Gelişmiş ülkelerin 'business matrix' yani ikili görüşme veya birebir görüşme dedikleri uygulamayı biz de burada bölgesel olarak uygulamaya koyacağız. Bugün aramızda Türkiye'nin ilk 1000 büyük sanayi kuruluşu arasına giren bölgemiz şirketlerinin satın alma yetkilileri var. Diğer tarafta bölgemizin gururu bu firmalara ürün ve hizmet satmak isteyen 40'a yakın tedarikçi firmamız görüşmek için buradalar. Böyle bir tablodan gurur duymamak elde değil."

Etkinlikte daha sonra Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Vali Mustafa Büyük birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, toplantının bölge ekonomisi ve katılımcı firmalar açısından olumlu sonuçlar ortaya çıkarmasının beklendiği vurgulandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dev İşletmeler ile Kobi'ler Adana'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement