Develi'ye "Özel Başarı Ödülü" - Son Dakika
Güncel

Develi'ye "Özel Başarı Ödülü"

Develi\'ye "Özel Başarı Ödülü"

15. Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri'nde "Özel Başarı Ödülü" nün sahibi Türkiye'nin 104 yıllık lezzet markası Develi oldu.

21.01.2016 08:59  Güncelleme: 09:00

Bu yıl 15.'si düzenlenen Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri, muhteşem bir törenle Zorlu Center PSM'de sahiplerini buldu.

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye'nin güçlü restoran gruplarından biri olan, 104 yıldır misafirlerine ayrıcalıklı tatlar sunan Develi, 15. Time Out İstanbul Yeme İçme Ödüllerinde "Özel Başarı Ödülü" nün sahibi oldu.

Her yıl olduğu gibi bu sene de kazananları belirlemede Time Out İstanbul okuyucuları, oyları ile katkıda bulundu. Ekim 2015'de başlayan ve İstanbulluların en iyileri belirlediği oylama 4 Ocak 2016'da son buldu.

Gecede ödülü Develi Restoranları adına Yönetim Kurulu Üyesi ve markanın dördüncü kuşak temsilcisi Nuri Develi aldı. Nuri Develi,"Bugün 1000 kişilik ekibimiz ile kocaman bir aileyiz. Bu ödülü tüm Develi ailesi adına gururla teslim alıyorum. 104 yıldır bizi tercih eden, bu ödülü almamızı sağlayan tüm Develiseverlere de gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi'ye 'Özel Başarı Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement