Devrimcilerin Marşı Diskolarda Coşturuyor - Son Dakika
Güncel

Devrimcilerin Marşı Diskolarda Coşturuyor

Devrimcilerin Marşı Diskolarda Coşturuyor

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan Barlar Sokağı'nda vatandaş ve yabancı turistleri en çok coşturan müzikler arasında devrimcilerin marşı olarak bilinen Ciao bella da yeralıyor.

27.05.2012 15:10

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan Barlar Sokağı'nda vatandaş ve yabancı turistleri en çok coşturan müzikler arasında devrimcilerin marşı olarak bilinen Ciao bella da yeralıyor.Barlar Sokağı'nda saat 23.00'de başlayıp 04.00'e kadar eğlencenin doruklara ulaştığı diskolarda en çok istek alan Ciao bella remix versiyonuyla yerli ve yabancı turistler yerinde duramıyor. Gece boyunca bir çok diskonun DJ'leri tarafından 4-5 kez çalınan şarkıya dansçı kızların şovları da eklenince eğlence doruğa ulaşıyor. Barlar Sokağı'nda 10 yıldır DJ'lik yapan Tarkan, Bu yıl bu şarkının bu kadar istek yapması şaşırtıcı. Özellikle kadın turistler gecede 4 veya 5 kez bu şarkının remix versiyonunu bizlere çaldırıyor. Hem yerli hem yabancısı çalmaya başladığında da dans doruklara çıkıyor dedi.

Türkiye'de Çav bella olarak bilinen şarkı II. Dünya Savaşı sırasında İtalyan partizanlarının söylediği bir şarkıdır. İtalyanca'da elvada güzelim anlamına gelen şarkı, savaştan sonra da haksızlığa, eşitsizliğe karşı mücadeleyi benimseyenlerin, devrime inananların kendi dillerinde seslendirdiği bir marş oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devrimcilerin Marşı Diskolarda Coşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement