MERSİN-Adana otobanında meydana gelen trafik kazasında Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve eşi ölümden döndü. 1'i çocuk 2 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin ağır yaralandığı kazada içinde bulunduğu araçta önemli derecede hasar meydana gelen Tezcan ve eşi yara almadan kurtulurken, sürücüleri hafif yaralandı.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Mersin-Adana otoyolunda meydana geldi. Biri TIR olmak üzere 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Suriyeli 38 yaşındaki Talal Haj Jasem ile oğlu Süleyman Haj Jasem ölürken, 2 kişi de ağır yaralandı. AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan'ın içinde bulunduğu aracı da trafik kazasına karıştı. Aracında önemli derecede hasar görülen Tezcan ve eşi büyük şans eseri yara almadan kurtuldu.
Çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibinin ulaştığı kaza yerinde can pazarı olurken Milletvekili Yılmaz Tezcan ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-------------
Olay yerinin görüntüsü
Yerdeki yaralı
Hasar gören araç
Toplanan kalabalık
Sağlık ekibi yaralıya müdahale ederken
Kazaya karışan AK Parti Milletvekili Yılmaz Tezcan'ın aracının görüntüsü
Araca müdahale eden görevliler
Haber-Kamera: Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin),
======================================
Son Dakika › Güncel › Dha Yurt - Ak Partili Tezcan ve Eşi Ölümden Döndü - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?