Dikili Belediyesinin Yılsonu Etkinliğine 'GEZİ' Damgası - Son Dakika
Güncel

Dikili Belediyesinin Yılsonu Etkinliğine 'GEZİ' Damgası

Dikili Belediyesinin Yılsonu Etkinliğine \'GEZİ\' Damgası

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiği 'Yılsonu Şenliği' düzenledi.

15.07.2013 11:09

Atatürk Meydanında yapılan şenlik Dikili Belediyesi Minik Bale Topluluğu'nun gösterileriyle başladı. Minik balerinlerin gösterileri ardından Dikili Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sahne aldı. Çeşitli yörelerden sergilenen oyunlar izleyenler tarafından beğeni ile izlendi. Daha sonra sahne alan Dikili Belediye Tiyatrosu sahnede mini bir oyun sergiledi. Tiyatrocular oyun sonunda açtıkları 'Diren Gezi' yazısı geceye damgasını vurdu. İzleyenler alkışlarla 'Her yer Taksim, her yer direniş' sloganı atarlarken, bir konuşma yapan Tiyatro Platformu Eş sözcüsü Orçun Masatçı, Taksim gezi parkı protestolarında hayatlarını kaybedenleri unutmadıklarını söyledi. Etkinlikler Dikili Belediyesi Gitar çocuklarının tek tek sahne almalarıyla devam ederken, Dikili Belediyesi roman Dans Grubu'nun gösterisiyle sona erdi. Etkinlik sonunda konuşma yapan Kültür ve Sosyal işler Müdürü Gülay Demir; "Polis gezi olayları sırasında tespit ettiği gençlerimizin evlerinde aramalar yapmaya başlamış, bizler gençlerimize gitar, keman, tenis öğretiyoruz, evlerinde arama yapılırsa gitar bulsunlar, keman bulsunlar diye" dedi.

Dikili Belediyesinde uygulanan sosyal belediyecilik anlayışının çocuklar üzerine etkilerini ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün çocuklar için yaptığı çalışmaları anlatan slâyt gösterisinin de yapıldığı gecenin sonunda Dikili Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Çelik ve Erdoğan Doğan, ekipleri çalıştıran eğitmenlere birer plaket verdi. Eğitmenlerin de çalışmalara katılan çocuklara teşekkür belgesi verdiği etkinlikte konuşma yapan Dikili Belediyesi Meclis Üyesi ve Jeotermal A.Ş Başkanı Hüseyin Çelik, çalışmaların çocuklar üzerinde ki olumlu etkilerine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti. Dikili Belediyesi ve Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Doğan ise yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür ederken sözlerini Taksim Gezi Parkı'nda yaşananlara ve polis şiddetine değinerek ve kınayarak bitirdi. Doğan; "Gecede emeği geçen eğitmenlere, öğrencilerine ve etkinliği düzenleyen Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürüne teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili Belediyesinin Yılsonu Etkinliğine 'GEZİ' Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement