Dilovası Belediyespor kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Kung-fu Wushu öğrencileri Wushu Federasyonunca düzenlenen yarışmalara katılmak üzere önceki gün ilçeden ayrılarak Antalya'ya gittiler.
BAŞKAN YAMAN, MADALYA İSTEDİ
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman tarafından uğurlanan öğrenciler önceki gün Antalya'ya varırken, uğurlama öncesi müsabakalarda yarışacak olan öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Yaman, "Sizlerin bu güne kadar almış olduğunuz başarılar ile gurur duyuyorum. Başarılarınızın devamı oldukça size her zaman desteğimiz artarak devam edecektir. Antalya'da yapılacak sportif karşılaşmalarda yine iyi dereceler ve başarılar ile birlikte madalya bekliyorum. Başarılarınızda büyük katkıları olan hocamız Hasan Yıldız'a da teşekkür ediyorum. İlçedeki yetenekleri gün yüzüne çıkarmak için çalışmalarımız devam etmektedir. İşte bu çalışmalarımızın bir sonucu olarakta sizlerin elde ettiği başarılardır. Umarım başarılarınız daim olur. Başarılarınız devam ettikçede imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. İlçemizdeki başarılı çalışmaları ve başarılı gençleri görmek bizleri son derece mutlu ediyor."diyerek öğrencileri uğurladı.
YAMAN'IN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ
Gençlere verdiği önem ve destekten dolayı Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a teşekkür eden Hasan Yıldız, "Dilovalı gençlerin ellerinden tutan büyükler olduğu sürece gençlerimiz daha güzel başarılara imza atacaktır. Bunun en güzel örneğide Belediye Başkanımız Cemil Yaman'dır. Gençleri her zaman destekledi. Onları yanlız bırakmadı. Gençlerimizde bu güne kadar başkanımızın yüzünü kara çıkartmadı. Umarım Antalya'da da Başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacak ve güldüreceklerdir."dedi.
DİLOVALILAR ANTALYA'DA
Antalya'nın Alanya ilçesi Atatürk Spor salonunda düzenlenecek olan müsabakalarda ter dökecek olan Dilovası Belediyespor kulübü öğrencileri Ramazan Atmaca, Rüstem Orhan ve Ömer Vasıf Tursun Kocaeli'yi temsilen yarışacaklar. Toplamda 1100 öğrencinin katıldığı müsabakalarda Gençler ve Büyükler kategorisinde yarışacaklar. Dilovası Belediyespor Kulübü Hasan Yıldız kontrolünde yarışlara katılan Dilovalı gençlerin derece alması bekleniyor. Perşembe günü başlayacak olan müsabakalar Pazar günü son bulacak.
Son Dakika › Güncel › Dilovalı Yıldızlar Türkiye Finallerinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?