Diyarbakır'da Polis Ekiplerine Ses Bombalı ve Havai Fişekli Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Polis Ekiplerine Ses Bombalı ve Havai Fişekli Saldırı

16.07.2014 23:09

Diyarbakır'da devriye görevi yapan zırhlı polis ekiplerine yüzü maskeli bir grup tarafından ses bombalı ve havai fişekli saldırı düzenlendi.

Diyarbakır'da devriye görevi yapan zırhlı polis ekiplerine yüzü maskeli bir grup tarafından ses bombalı ve havai fişekli saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan olmazken, atılan havai fişekler yüzünden bir bahçede yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Fiskaya semtinde akşam saatlerinde meydana geldi.

İftar sonrası devriye görevi yapan zırhlı polis ekipleri, Fiskaya semtinden geçtiği sırada yüzü maskeli bir grup tarafından saldırı yapıldı. Ses bombası ve havai fişekle yapılan saldırının ardından saldırgan grup ara sokaklara kaçtı.

Yapılan saldırıda yaralanan olmazken, havai fişekler nedeniyle çevrede bulunan bir bahçede kısa süreli yangın çıktı. Yangın, toplumsal müdahale aracı (TOMA) tarafından söndürülürken, kaçan şahısların yakalanması için polis bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Polis Ekiplerine Ses Bombalı ve Havai Fişekli Saldırı - Son Dakika


Advertisement