Dolandırıcılık Operasyonunda 180 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dolandırıcılık Operasyonunda 180 Şüpheli Yakalandı

02.04.2026 12:26

17 ilde yapılan dolandırıcılık operasyonlarında 180 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 17 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında 180 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

EGM'nin NSosyal'deki hesabından yapılan açıklamaya göre, Asayiş Daire Başkanlığı ile cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde, sahte internet sitesi kuran, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan, sahte altın satan, iş bulma ve yatırım vaadinde bulunan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İl emniyet müdürlüklerince Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Elazığ, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırşehir, Manisa, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Şanlıurfa, Yalova ve Osmaniye'de dolandırıcılık suçunu işlediği belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramalarda, 111 cep telefonu ve 101 sim kart, 15 elektronik eşya, 6 hard disk, 15 bankamatik kartı, 338 bin 400 lira ve 4 bin 400 dolar para, 395 muhtelif özellikte altın ve ziynet eşyası, 1050 gram altın ele geçirildi.

Operasyonlarda 2 milyar 190 milyon lira hesap hareketi bulunan 180 şüpheli gözaltına alındı.

Açıklamada, "Operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz. Vatandaşlarımızın alın terine göz dikenlere, aziz milletimizin huzuruna kastedenlere asla geçit vermiyoruz, vermeyeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dolandırıcılık Operasyonunda 180 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement