Dolu Sanıp Çaldığı Para Cüzdanı Boş Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dolu Sanıp Çaldığı Para Cüzdanı Boş Çıktı

Dolu Sanıp Çaldığı Para Cüzdanı Boş Çıktı
01.08.2013 13:35  Güncelleme: 13:51

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, bir hediyelik eşya mağazasından cüzdan çalan şüpheli, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, bir hediyelik eşya mağazasından cüzdan çalan şüpheli, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Şüphelinin dolu sanıp çaldığı cüzdanın 20 lira değerinde ve boş olduğu ortaya çıktı.

Bandırma Kaşif Acar Caddesi'nde hediyelik otantik eşya satan işyerine gelen 25 yaşlarında ve 1.70 boyunda olduğu tahmin edilen bir kişi, tezgahtarın bir an dışarı çıkmasından istifade ederek içi para dolu sandığı cüzdanı çalıp kaçtı. İşyeri çalışanları hırsızlığı fark edip polise başvurdu.

Para cüzdanının satmak için tezgah üstüne konulduğunu ve 20 lira değerinde olduğunu belirten işyeri sahibi Aysel Yangı, "Dolu sanıp çalmış. İşyerinin güvenlik kameraları da tespit etti" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolu Sanıp Çaldığı Para Cüzdanı Boş Çıktı - Son Dakika


Advertisement