Douglas Parfümeri Marmara Park AVM'de Açıldı! - Son Dakika
Güncel

Douglas Parfümeri Marmara Park AVM'de Açıldı!

Douglas Parfümeri Marmara Park AVM\'de Açıldı!

Douglas Parfümeri mağazasında profesyonel yüz ve vücut bakım hizmetleri yeni SPA kabinlerinde müşterilerin hizmetine sunuluyor.

22.10.2012 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Park AVM'de açılan Douglas Parfümeri mağazasında profesyonel yüz ve vücut bakım hizmetleri yeni SPA kabinlerinde müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde hizmet, duyarlı alışveriş ve uzman danışmanlık sunan Douglas Parfümeri, uzun yıllara dayalı geleneksel işletme anlayışını yenilikçi ve gelişime açık yapısı ile sentezleyerek alışverişi bir serüven haline getiriyor.

Douglas Parfümeri'de MBR, NYX Make- Up, Rihanna, Katy Perry, Paris Hilton, Hello Kitty, Butter London, Anny ve Douglas Hair gibi Douglas'a özel markaların dışında Giorgio Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Christian Dior, Hermes, Burberry, Tom Ford, Fendi, Dolce&Gabbana, Chloe, Jean Paul Gaultier, Clinique, Lancome, Yves Saint Laurent, Estee Lauder, Gurlein, Biotherm gibi bir çok seçkin marka bir arada bulunuyor.

Douglas Parfümeri Hakkında;

1821 yılında Hamburg'da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa'da 1200'ü aşkın mağazaya sahiptir.

Douglas Parfümeri Mağazaları

Adana; Cadde/ Ankara; Cepa AVM - Antares AVM/ Antalya; Terracity AVM

Bursa; Korupark AVM/ Denizli; Forum Çamlık AVM/ Eskişehir; Espark AVM

İstanbul; Capacity AVM - Kanyon AVM – Marmara Park AVM - Nişantaşı City's AVM

İzmir; Alsancak - Forum Bornova AVM/ Mersin; Forum AVM/ Trabzon; Forum AVM

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Douglas Parfümeri Marmara Park AVM'de Açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement