DP Genel Başkanı Uysal'dan Kılıçdaroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

DP Genel Başkanı Uysal'dan Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

24.04.2019 14:12

- Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından karşılanması Görüşmeden detaylar ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştü.

- Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından karşılanması

Görüşmeden detaylar ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DP Genel Başkanı Uysal'dan Kılıçdaroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement