Dumansız Avcılara Ödül - Son Dakika
Güncel

Dumansız Avcılara Ödül

Dumansız Avcılara Ödül

Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Dumansız Avcılar Projesi kapsamında denetlenen işletmelerden 20 tanesini Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

24.05.2013 18:23

Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Dumansız Avcılar Projesi kapsamında denetlenen işletmelerden 20 tanesini Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi. Programa Yeşilay gönüllüsü ve A. Sosyal Politikalar Derneği Genel Başkanı Ahmet Sırrı Arvas da katıldı.

4207 sayılı tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun hükümleri gereği Avcılar Kaymakamlığı tütün denetleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar, Avcılar ilçesinin en başarılı İlçe olmasını sağladı.

İstanbul'un tütünle mücadelede en başarılı olan ilçesi Avcılar, tütün kullanımı konusunda ilgili kanun gereği işletmesinde gerekli hassasiyeti gösteren yirmi işletme sahibini ödüllendirdi. Ayrıca Avcılar Kaymakamı tarafından tütün denetleme ekibinde yer alan iki polis memuru ile bir sağlık memuru Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Ödül törenine kurum amirleri, ilçe protokolü, sivil toplum örgütleri ve basın mensuplarının ilgisi yoğun oldu.

Törende katılımcılara hitap eden Kaymakam Tuncer, şöyle konuştu: "Bir mülki amirin görevlerinden bir tanesi de vatandaşlarının sağlığını korumaktır. Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda tek hedefimiz toplum sağlığını korumaktır. İstanbul da en başarılı ilçe olmamız sevindiricidir. Gelecek nesillere bırakacağımız havayı, temiz ve sorunsuz bırakmamız gerekmektedir. Bu konuda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar son derece olumludur. İşletmeler gerekli titizliği göstermişlerdir. Başarılı işletmeleri tebrik ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

Yeşilay Gönüllüsü ve A. Sosyal Politikalar Derneği Genel Başkanı Ahmet Sırrı Arvas da tütün ve tütün mamullerinin kullanımından kaynaklanan problemleri içeren bir sunumu paylaştı. Sunumu izleyenler sağlık problemi yaşayan insanların yaşadıkları ızdırabı izlediklerinde çok etkilendi. Sunum sonrasında konuklara hitap eden Arvas, yıllarca verdikleri mücadeleyi aktardı. Arvas, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer'in olağanüstü gayret ve titizlikle bireysel gayretleri ile büyük başarıların altına imza attığını görmek bizleri güçlendiriyor" şeklinde konuştu.

Ödül töreninin ardından düzenlenen kokteylde sohbet eden konuklar ve sertifika alan katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dumansız Avcılara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement