Dünya Çocukları Şanlıurfa'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dünya Çocukları Şanlıurfa'da

Dünya Çocukları Şanlıurfa\'da
20.04.2018 16:33

9 ülke ve 8 il temsilcileri şehir merkezi ve ilçelerdeki okullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram gösterileri düzenleyip kendileri için hazırlanan Şanlıurfa'nın Tarihi ve Kültürel dokularından örneklerin bulunduğu gezilere katıldılar.

Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Romanya, Kosova, Kırgızistan, Bulgaristan, Makedonya, Azerbaycan, Bosna Hersek'den oluşan 9 ülke ile Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Batman, Adıyaman, Siirt, Şırnak, Kilis, Sirt Pervari den oluşan misafirlerimize İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Temel Eğitim Hizmetleri sorumluları ve şube müdürleri eşlik ettiler.

Ekipler Birecik, Siverek, Halfeti, Viranşehir, Karaköprü ve Eyübiye ilçelerinde belirlenen okullar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören gösterilerini gerçekleştirerek Dünya Çocukları olarak Şanlıurfa'da Barış Kardeşlik duygularının pekişmesine büyük katkıda bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Çocukları Şanlıurfa'da - Son Dakika


Advertisement