'Dünyanın En Büyük Kadın Örgütüyüz' - Son Dakika
Güncel

'Dünyanın En Büyük Kadın Örgütüyüz'

\'Dünyanın En Büyük Kadın Örgütüyüz\'

Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan'ın tek listeye girdiği kongrede konuşan Genel Başkan Gürdal Akşit, 81 ilde örgütlülüğü bulunan AK Parti Kadın Kolları'nın 2011 Eylül ayı itibariyle 2 milyon 103 bin 206 üyesi bulunduğunu...

04.02.2012 18:23

Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan'ın tek listeye girdiği kongrede konuşan Genel Başkan Gürdal Akşit, 81 ilde örgütlülüğü bulunan AK Parti Kadın Kolları'nın 2011 Eylül ayı itibariyle 2 milyon 103 bin 206 üyesi bulunduğunu belirterek, "Dünyanın en büyük sivil toplum kadın örgütü olarak Türkiye'nin gündemine oturmuş bulunuyoruz" dedi.

Kadınlar olarak ne erkeklerin önünde ne de arkasında olduklarını, erkeklerle omuz omuza bulunduklarını kaydeden Gürdal Akşit, "Tek kanatlı bir kuş uçamaz. Uyumlu kanat çırparlarlarsa kurumlarını yani partilerini başarıya taşırlar. AK Parti'nin başarısı hakikaten budur. Uyumlu bir çalışmayla başarı elde edilmiştir" diye konuştu.

Kimsenin bugün 'AK Parti kadınlar için ne yaptı?' deme hakkı bulunmadığını kaydeden Genel Başkan Akşit, "Ancak neler yapmadı diyebilir. Şimdi daha şanslıyız. Meclisteki 79 kadın milletvekilinden 46'sı AK partili kadın milletvekilleri. Sizler adına bizleri temsilen mecliste çalışıyor" dedi.

Konuşmasının sonunda salonu dolduran Ak Parti'li kadınlara yaklaşan yerel seçimleri hatırlatan Genel Başkan Akşit, "Buna odaklanarak bu sahaya uzanmamız yerel seçimler için çalımamız gerekiyor. Biz Antalya'yı tekrar istiyoruz. Antalya'nın bizimle değişen çehresini daha da güzelleştirerek tam yol ileri deyip devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Dünyanın En Büyük Kadın Örgütüyüz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement