Dünyayı Dize Getirecekler! - Son Dakika
Güncel

Dünyayı Dize Getirecekler!

Dünyayı Dize Getirecekler!

**Endonezya'da yapılacak Dünya Karate Şampiyonası için kampa giren Gebzeli Karatecilerimiz yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

15.10.2015 10:37  Güncelleme: 10:39

Milli Takım Kampında sporculara moral ziyareti yapan Teknik Direktör Adnan Şamdan iddialı konuştu.

Endonezya'da yapılacak Dünya Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek Gebzeli karatecilerimiz hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay Yalova'da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde başarılı olarak Milli Takıma seçilen sporcularımız Kocaeli'de kamp yapıyor. Sporcularımız 13-15 Kasım'da yapılacak şampiyona için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. 7 Ekim'de kampa giren sporcularımız birinci kamp döneminin de sonuna geldiler.

EN ÇOK SPORCU GEBZE'DEN

Karate Milli Takımı antrenörleri nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehirli sporcumuz Eray şamdan, Gebze Karate Do Sporcularımız Beyza Coşkun, Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya'ya, Teknik Direktör Adnan Şamdan önceki gün moral ziyareti gerçekleştirdi. Sporcularının son durumunu izleyen Şamdan, Endonezya'ya yapılacak şampiyonada iddialı olduklarını söyledi. Milli Takıma en çok sporcu veren kulüp olduklarının altını çizen Şamdan, Gebze'ye yıllar sonra Dünya Şampiyonluğunu getirmek istediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyayı Dize Getirecekler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement