"Duran Adam" Eylemi 3'üncü Gününde - Son Dakika
Güncel

"Duran Adam" Eylemi 3'üncü Gününde

"Duran Adam" Eylemi 3\'üncü Gününde

Gezi Parkı'na yapılan müdahaleyi protesto etmek için dans sanatçısı Erdem Gündüz'ün başlattığı 'Duran Adam' eylemi üçüncü gününde de sürüyor.

19.06.2013 12:54

Gezi Parkı'na yapılan müdahaleyi protesto etmek için dans sanatçısı Erdem Gündüz'ün başlattığı 'Duran Adam' eylemi üçüncü gününde de sürüyor. Eyleme her yaş grubundan kişilerin yanısıra, zaman zaman turistler de destek veriyor. Bazen yolu Taksim'den geçenler bir süreliğine eyleme katılıyor, kimi aktivistler de dururken kitap okuyor.

Oğlu Deniz ile eyleme destek verenlerden Yavuz Abadan, "Bu eylemler inşallah Türkiye'nin hayrına olur. Türkiye'nin ve oğlumun geleceği için buradayız. Gezi Parkı 20 çadırken hatırlıyorum. Ziyaret etmiştim. Onlara yapılan bana çok haksız geldi. Çadırların sabaha karşı yakılmasını duyunca mazlumun yanında olmamız gerektiğini düşündük. Gönül desteği için buradayız. Oğlum da merak ettiği için geldik. 8 saat bekleyen var. Ne kadar bekleriz bilemiyorum. Bu hissi yaşamak istedik" dedi.

Bu arada Gezi Parkı kapalı tutulurken, belediye ekiplerinin temizlik ve ağaç dikme çalışmaları sürüyor. - İstanbul/ Beyoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Duran Adam' Eylemi 3'üncü Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement