Düşen Uçağın Parçaları Türkiye'de 2 Kişiyi Yaraladı! - Son Dakika
Güncel

Düşen Uçağın Parçaları Türkiye'de 2 Kişiyi Yaraladı!

Düşen Uçağın Parçaları Türkiye\'de 2 Kişiyi Yaraladı!

Türkiye'nin sınırda vurduğu Rus uçağının bazı parçaları Hatay'ın Yayladağı ilçesi Dutlubahçe köyünde 2 kişiyi yaraladı. Yaralılardan biri ameliyata alındı.

24.11.2015 10:40  Güncelleme: 11:58

Türk jetleri bu sabah Suriye sınırında bir savaş uçağını düşürdü. Cumhurbaşkanlığı, uçağın SU-24 tipi Rus savaş uçağı olduğunu açıkladı. Uçağın sınır ihlali nedeniyle düşürüldüğü belirtildi.

2 TÜRK YARALANDI, BİRİ AMELİYATTA

Düşen uçağın bazı parçaları Hatay'ın Yayladağı ilçesi Dutlubahçe köyüne savrularak iki Türk köylüyü yaraladı. Yaralılardan Mahmut Horoz'un ameliyata alındığı, diğerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

DÜŞEN UÇAK TAM DA TEPELER KURTARILIRKEN GELMİŞ!

Hatay'ın Yayladağ ilçesinin karşısında 1 ile 4 kilometrelik uzaklıklardaki Türkmenler'in yoğun olduğu bölgelerdeki tepelerde Beşar Esad'a bağlı rejim güçlerinin bu sabaha karşı püskürtülmeye başlandığı, düşen uçağın da tam bu anlarda Türkmenlerin bulunduğu bölgeye yaklaştığı anlaşıldı.

Yerel kaynaklar, uçağın Türkmen Dağı'ndaki tepeler üzerinden Türkmenler'in barındığı Yamadı kampı bölgesine yaklaşırken Murtlu ve Kepir köyleri belgesindeki Kızıldağ Tepesi üzerinde düştüğünü söyledi.

Pilotların yaklaşık 500 metre aralıkla bu bölge paraşütle atladığı, muhtemelen pilotların Türkmenlerin eline düşmemesi için çevresinin bombalanarak yaklaşmalarının önlendiği de belirtildi.







Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düşen Uçağın Parçaları Türkiye'de 2 Kişiyi Yaraladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • RUSYAAA: Aahahaah yalanlara bak korkak türkiye rusya gerekeni yapcak inş 3 14 Yanıtla
    ALİ: ALLAH CC SİZİN BELANIZI VERCEK 3 3
  • DERHAL DÜŞÜRÜLMELİYDİ: SURİYE SINIRINDA DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ RUS UÇAĞININ 5 DAKIKA ICINDE 10 KERE IKAZ EDILMESINI SIDDETLE KINIYORUM!! DERHAL DUSURCEKSIN DERHAL!!! UYARI YAPMADAN!! KARA KUVVETLERI ISTIFA!!! 1 1 Yanıtla
  • Mikail : Kürtler boşuna sevinmesinler savaş olursa siz rahat mı yaşayacaksınız sizlerde mecburen savaşacaksınız ;))) 0 1 Yanıtla
  • RUSYA: kurtuluşunuz cok zor gercekten inşallah putin gözden gelmez yoksa ağır olur türkiye iiyi bir ülke yazık olacak insanlara acıoyrum. 0 1 Yanıtla
  • VATAN: sazana gel, başka balık varmı balık... 0 0 Yanıtla
  • Neyyy: iki kişiyi yaradı mı yaraladımı 0 0 Yanıtla

Advertisement