Düzce'de İzmarit Cezası Uygulandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de İzmarit Cezası Uygulandı

01.09.2025 21:20

Düzce'de temizlik kampanyası kapsamında izmarit atanlara ceza kesildi, denetimler artırıldı.

Düzce'de başlatılan temizlik kampanyası kapsamında yere izmarit attığı belirlenen kişilere Kabahatlar Kanunu gereğince para cezası uygulandı.

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, STK ve derneklerin de sahiplenerek destek verdiği "Temiz Şehir Düzce" kampanyası sürdürülüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanyayla çevre kirliliğine karşı kararlı mücadeleye, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezi ve Millet Bahçesi bölgesindeki denetimlerle destek veriyor.

Şehir merkezinin farklı bölgelerinde kameralarla gerçekleştirilen kontrollerde sigara izmaritlerini yere atarak çevreyi kirletenler tespit edildi.

Zabıta ekipleri, belirlenen kişilerin yanına giderek, yapılan kural ihlali ile ilgili bilgilendirmede bulundu, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uyguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de İzmarit Cezası Uygulandı - Son Dakika


Advertisement