Edirne Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Edirne Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Devam Ediyor

Edirne Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Devam Ediyor

Edirne Belediyesi ekipleri, asfaltlama, parke taş ve kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Gürkan, ekiplere teşekkür ederek, hava sıcaklığının 41 derece olduğu bir günde bile çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ayrıca, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Kumdere köyünü ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi ve yapılan asfaltlama çalışmasını inceledi.

26.07.2023 16:29

Edirne Belediyesi ekipleri, asfaltlama, parke taş ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Recep Gürkan da Edirne'nin en sıcak günlerinden birini yaşadığını belirterek, çalışmalarına özveriyle devam eden ekiplere teşekkür etti.

Gürkan, "Hava sıcaklığının 41 dereceyi bulduğu bugün de ekiplerimiz sahada asfaltlama, parke taş ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor. Sevgili çalışma arkadaşlarım emeğiniz çok değerli, çok kıymetli. Tüm Edirne halkı adına teşekkür ediyorum. Ayağınıza taş değmesin." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Sevgili, Kumdere köyünü ziyaret etti

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Kumdere köyünü ziyaret etti.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ersin Kanar ile birlikte köye gelen Sevgili, köy muhtarı Ahmet Gülen, azalar ve köylüler tarafından karşılandı.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Sevgili, Gülen ile birlikte köyde yapılan asfaltlama çalışmasını inceledi, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement