Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kavşakta dekoratif aydınlatma çalışması yapıldığını bildirdi.

15.06.2017 16:03

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kavşakta dekoratif aydınlatma çalışması yapıldığını bildirdi.

Şahinşah, yazılı açıklamasında, ilçenin güzel bir görünüme kavuşması için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Belediye çay bahçesi önündeki kavşak ışıklandırılarak güzel bir görünüme kavuşturulmuştur. Katkılarından dolayı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Uzunköprü'de asfalt çalışması

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, ilçede asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede yapılan su şebekesi çalışmaları sırasında bozulan yolların tamirat ve yenileme işinin aralıksız sürdüğünü belirtti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışma yürüttüğünü belirten İşbilen, "Şehir içi içme suyu şebeke hattı inşaatı çalışmaları sırasında yaklaşık 115 km şebeke borusu döşenmiştir. Şebeke borularının döşenmesinin ardından abone bağlantıları bitirilen cadde ve sokaklarda asfalt ve parke taş tamirleri de devam etmektedir.

Tamir ve bakım çalışmaları su şebeke inşaatı ile koordineli olarak ve ayrıca trafik yoğunluğunun fazla olduğu ve eğimli yapıya sahip sokak ve caddelerde öncelikli olarak devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement