Edremit'te "Palyatif Bakım Merkezi" Açılışı - Son Dakika
Güncel

Edremit'te "Palyatif Bakım Merkezi" Açılışı

Edremit\'te "Palyatif Bakım Merkezi" Açılışı

Edremit Devlet Hastanesi Ek Binasında Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

01.06.2017 17:52

Edremit Devlet Hastanesi Ek Binasında Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

Bazı hastaların, yakınlarıyla birlikte daha rahat bir ortamda bakılmalarını sağlanacak olan, 10 yataklı, modern şartlara sahip Palyatif Bakım Merkezinin açılış törenine Kaymakam Ali Sırmalı, Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Yeşilbaş, Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Fikret Şahin, siyasi partilerin ilçe başkanları ile sağlık personeli katıldı.

Kaymakam Ali Sırmalı, açılışta yaptığı konuşmada, bakım merkezlerinin yapılmasında, açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu tür hizmetlerin Edremit için büyük önem arz ettiğini belirten Kaymakam Sırmalı, "Bizler, sağlık birimlerinin artırılması için çaba sarf etmekteyiz. Özellikle, yeni devlet hastanemizin yapılması için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız, yerleşik halkımız ve yaz döneminde gelen misafirlerimize daha iyi sağlık hizmetleri verebilmektir. Fedakarca çalışan tüm sağlık personelimize teşekkür ediyor, bakım merkezimizin de hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.

1 uzman hekim, 6 deneyimli hemşire ve destek elemanları görev yapacağı Palyatif Bakım Merkezinin açılış kurdelesini, hayırseverler ve protokol mensupları birlikte kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edremit'te 'Palyatif Bakım Merkezi' Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement