Eğitim-İş, Gezi Parkı Eylemine Destek Verdi - Son Dakika
Güncel

Eğitim-İş, Gezi Parkı Eylemine Destek Verdi

Eğitim-İş, Gezi Parkı Eylemine Destek Verdi

Antalya'nın Demre ilçesinde, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası'nın aldığı kararla öğretmenler bir gün iş bıraktı.

05.06.2013 13:57  Güncelleme: 14:01

Antalya'nın Demre ilçesinde, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası'nın(Eğitim-İş) aldığı kararla öğretmenler bir gün iş bıraktı.

Eğitim-İş üyesi öğretmenlerin katıldığı bir günlük grev için Demre Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapan Şube Başkanı Mustafa Kemal Atalay, "İş güvencemiz için, Gezi Parkı direnişine destek için 5 Haziran günü grevdeyiz" dedi.

ŞİDDETİ ELEŞTİRDİ

Emekçilerin işsizlik ve yoksulluğa mahkum edildiğini anlatan Atalay, Gezi Parkı eylemlerine destek protestolarında yaşanan şiddeti kınadı. Atalay, Ankara'da polisin uyguladığı şiddet sonucu Genel Başkanları Veli Demir'in üç kaburga kemiğinin kırıldığını belirterek şunları söyledi: "Ankara Şube Başkanımız panzer altında ezilip yaralanmıştır. Katledilen Abdullah Cömert kardeşimizi saygıyla anıyoruz. Abdullah Cömert'in gerçek katili halkımıza zulüm uygulayanlardır.

Halkını ve vatanını seven Türkiye Cumhuriyeti polisine çağrımızdır.'ABD emperyalizminden emir alanların size verdiği yasa dışı emirleri uygulamayın. Bunu yaptığınız takdirde arkanızda Türk Milleti olacaktır'. Birleşik Kamu-İş Antalya İl Temsilciliği'ne bağlı Eğitim-İş,Büro-İş,Genel Sağlık-İş, Ulaşım-İş, Tarım Orman-İş, Kültür Sanat-İş sendikaları olarak siyasal iktidarın aşımızı işimizi elimizden almaya, ülkeyi emperyalizme talan ettirmek için halkımız üzerinden estirilen teröre asla boyun eğmeyeceğiz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim-İş, Gezi Parkı Eylemine Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement