Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Güncel

Eğitime Kar Engeli

Eğitime Kar Engeli

Uşak, Denizli ve Manisa'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

13.01.2015 01:04

Uşak, Denizli ve Manisa'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve bazı ilçelerde eğitime 13 Ocak Salı ara verildi.

Uşak'ta, yoğun kar yağışı  nedeniyle okullar bir gün  tatil edildi.

Uşak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Uşak Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler ışığında il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime 13 Ocak Salı ara verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli  personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Denizli

Denizli'nin Kale ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 13 Ocak Salı ara verildiği bildirildi.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, ilçeye bağlı bütün mahalle yollarının kapandığını belirterek, "Ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı okullar tatil edilmiştir ve belediye hoparlöründen vatandaşımızı uyardık. Belediye araç ve gençlerimiz yolları açmaya çalışsa da vatandaşımızın tedbirli olmasını istiyoruz" dedi.

Manisa

Kula ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar bir gün tatil edildi.

Kula Kaymakamı Murat Güven'in yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle resmi taşımalı eğitim gören öğrenciler için 13 Ocak Salı okulların tatil edildiği bildirildi.

Güven, "İlçe genelinde kar yağışının yüksek kesimlerde etkili olması nedeniyle resmi taşımalı eğitime tabi öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi. İlçe merkezinde ise okullarda eğitime devam edilecek" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement