Eken de Kazanıyor Biçen de Talihlileri Ödüllerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Eken de Kazanıyor Biçen de Talihlileri Ödüllerine Kavuştu

Eken de Kazanıyor Biçen de Talihlileri Ödüllerine Kavuştu

Trakya Bölgesi'nin GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de talihlileri ödüllerine kavuştu.

04.04.2013 12:04

Sektörünün öncü kuruluşu GÜBRETAŞ'ın 60. yıl anısına geçen yıl çiftçi ve bayilere yönelik düzenlediği GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de satış kampanyasında Trakya Bölgesi'nden hediye kazanan talihliler ödüllerine sahip oldu.

Türkiye'nin en büyük sanayi şirketlerinden GÜBRETAŞ'ın, 60. yıl anısına çiftçi ve bayilere yönelik olarak geçen yıl düzenlediği "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" satış kampanyasına katılarak hediye kazanan Trakya Bölgesi'ndeki 26 talihli Tekirdağ'da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Tekirdağ'da Ramada Otel'de 3 Nisan Çarşamba günü düzenlenen törene GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Babacan, Pazarlama Müdürü Yusuf Karatekin, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi İlhan Saltık, Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdürü Mesut Baytekin, Bölge Birliği yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile kampanya çekilişinde hediye kazanan çiftçi ve bayiler katıldı.

Ödül töreninde konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, GÜBRETAŞ'ın son yıllarda oluşan güçlü vizyonu sayesinde Türkiye'nin büyük markaları arasında yer aldığını belirterek, GÜBRETAŞ'ın çiftçiler, bayiler ve diğer paydaşlarıyla Türkiye ile birlikte büyümeye ve değer üretmeye kaydetti.

GÜBRETAŞ'ın 60. yıl anısına geçen yıl düzenledikleri satış kampanyalarıyla yarım yüzyılı aşan başarılarında pay sahibi olan bayileri ve çiftçilerine teşekkür etmek istediklerini ifade eden Osman Balta, iki büyük kampanyaya toplam 1 milyon 100 bin üzerinde rekor bir katılımın olduğunu söyledi. Balta, "Noter huzurunda yapılan çekilişlerde, 344 tane kampanya ikramiyesinin Türkiye'nin dört bir yanından farklı illere gitmesi, GÜBRETAŞ markasının ülkemizin tarım yapılan her noktasında ne kadar benimsendiğinin bir göstergesi" dedi.

Geçen yılın ikinci satış kampanyası olan 1 Temmuz – 31 Aralık tarihleri arasındaki GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen De Satış Kampanyası'na 471 bin kişinin katıldığını belirten Osman Balta, kampanyada 44 farklı ile hediye çıktığını kaydetti. Kampanyalarına Trakya Bölgesi'nden de yoğun bir katılımın olduğunu ifade eden Genel Müdür Balta, "2012'deki toplamda iki kampanyada 81 ilimizden ise 61 farklı ilimize hediye çıktı. Edirne ve Konya 21'er talihliyle en çok ödül kazanan ilk olurken; yine TRAKYA bölgemizden Tekirdağ 17 ve Çanakkale ise 15'er ikramiye ile kampanyaların en şanslı illeri arasında ilk 6 il arasında yer aldı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eken de Kazanıyor Biçen de Talihlileri Ödüllerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement