Ekinci Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Ekinci Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Ekinci Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcı, Büyük Düzlük ve Atatürk Mahalleri'nde yol çalışmalarını inceledi.

14.10.2014 11:27

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; Başkan yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz Aslan; Belediye meclis üyeleri Hasan Batan, Bilal Tekatlı, Sait Kaya, Eyyübiye Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci ve AK Parti Eyyübiye İlçe Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar katıldı.

Başkan Ekinci, burada yaptığı açıklamada: "Bilindiği gibi Yardımcı grup yolu diye adlandırdığımız 30 km'lik yolun ihalesi bitmişti. Şu anda da çalışmalar devam ediyor. Bizler hem çalışmaları yerinde görmek, hem de diğer yapılan faaliyetleri izlemek amacıyla başkan yardımcılarımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Burada hummalı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre sonra arzulanan şekilde bu yol biter. Bu yolların standartları biraz yükseltildi. Daha önceki yollardan biraz daha farklıdır. Gerek genişliği, gerek diğer yönleriyle çok daha güzel bir yoldur. Ve burada Yardımcı, Büyük Düzlük, Küçük Düzlük ve Kubacık yollarının 15'er Kilometrelik yol ihalesi bitti. Buradaki çalışmalar iyi bir şekilde ilerliyor. Bu süre zarfında ister istemez çevrede bir rahatsızlık oluşuyor. Vatandaşlarımız bu geçici rahatsızlıktan rahatsız olmazlar" ifadelerini kullandı.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Ekinci, gezisi sırasında Seksenören Mahallesi'nde yapılan üç katlı camii inşaatını da inceledi. Ekinci, buradaki vatandaşlarlardan Camii hakkında bilgi aldı.

Vatandaşların talepleri üzerine Ekinci ve yardımcıları camiye belediye olarak gerekli yardımların yapılacağı sözünü verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ekinci Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement