Ekmek sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu - Son Dakika
Güncel

Ekmek sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, yabancı uyruklu çalışanların kaldığı açık besi alanında ekmek yapmak için yaktıkları odun sobasından sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, samanların da bulunduğu alanda çıktığı için büyük bir faciayı önlemek için erken müdahale yapıldı.

14.08.2023 16:36

Ekmek sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu

BURDUR Burdur'un, Gölhisar ilçesi, Konak Mahallesi Orman İşletme Müdürlüğü Deposunun alt kısmında bulunan Kır Mevkiinde meydana gelen yangın kısa sürede söndürüldü.

Edinilen bilgilere yangın Konak Mahallesi Kır Mevkiinde yabancı uyruklu çalışanların ikamet ettiği açık besi alanında yaşandı. Yabancı uyruklu çalışanların, kaldıkları konteynerin kenarında ekmek yapmak için yaktıkları odun sobasından sıçrayan kıvılcımların kuru otları tutuşturması üzerine başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelmesi üzerine söndürüldü. Kuru otlarla birlikte besi çiftliğinde kullanılan samanların da bulunduğu alanda çıkan yangına yapılan erken müdahale büyük bir faciayı önledi. Kışın yakılmak üzere biriktirilen odunların olduğu yerde kontrol altına alınan yangın alanında soğutma çalışmaları yapıldı.

Ekmek sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekmek sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement