Ekrem İmamoğlu: "Merkez Üssü Düzce Olan ve Tüm Bölgede Hissedilen Depremde İstanbul'da Akom'a İletilen Herhangi Bir Olumsuz Durum Mevcut Değildir" - Son Dakika
Güncel

Ekrem İmamoğlu: "Merkez Üssü Düzce Olan ve Tüm Bölgede Hissedilen Depremde İstanbul'da Akom'a İletilen Herhangi Bir Olumsuz Durum Mevcut Değildir"

Ekrem İmamoğlu: "Merkez Üssü Düzce Olan ve Tüm Bölgede Hissedilen Depremde İstanbul\'da Akom\'a İletilen Herhangi Bir Olumsuz Durum Mevcut Değildir"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul’da AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun” açıklamasını yaptı.

23.11.2022 05:19  Güncelleme: 05:23

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul'da AKOM'a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun" açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzce merkezli yaşanan depreme ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

"İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremin hiçbir vatandaşımıza zarar vermemiş olması tek dileğimiz. Geçmiş olsun. Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul'da AKOM'a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ekrem İmamoğlu: 'Merkez Üssü Düzce Olan ve Tüm Bölgede Hissedilen Depremde İstanbul'da Akom'a İletilen Herhangi Bir Olumsuz Durum Mevcut Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement