Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Olayında Bir Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Olayında Bir Tutuklama

21.08.2016 17:53

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araç ile yapılan ve 3 polisin şehit olduğu intihar saldırısından sonra yapılan operasyonda gözaltına alınan 1 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araç ile yapılan ve 3 polisin şehit olduğu intihar saldırısından sonra yapılan operasyonda gözaltına alınan 1 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da, Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla yapılan ve 3 polisin şehit olduğu, aralarında sivillerin de olduğu 217 kişinin yaralandığı intihar saldırısıyla ilgili devam eden soruşturma kapsamında gözaltına 17 yaşındaki E.E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. E.E., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Şüpheli E.E.'nin Esentepe Mahallesi'nde yakalandığı belirtilerek, terör örgütü PKK'nın sözde Sivil Savunma Birliği (YPS) üyesi olduğu kaydedildi. Bomba yüklü araçla yapılan saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Olayında Bir Tutuklama - Son Dakika


Advertisement