Elazığspor Seyircisiyle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Elazığspor Seyircisiyle Buluşuyor

Elazığspor Seyircisiyle Buluşuyor

Sanica Boru Elazığspor, yarın kendi sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçı ile seyircisiyle ilk kez buluşacak.

05.10.2012 12:23  Güncelleme: 12:51

Spor Toto Süper Lig takımlarında Sanica Boru Elazığspor, yarın kendi sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçı ile seyircisiyle ilk kez buluşacak. Sezon başından beri sahasının onarımda olması nedeniyle tüm maçlarını Elazığ dışındaki kentlerde oynayan Sanica Boru Elazığspor, cumartesi günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı ile bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşacak. Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Bordo Beyazlı ekip, kendi sahalarında oynayacakları Akhisar Belediyespor maçıyla çıkışa geçmenin hesabını yapıyor. Tecrübeli teknik direktör Bülent Uygun, ilk defa seyircilerinin karşısına çıkacaklarını belirterek, "Şimdi kendi evimizde uzun haftalar, aylar sonra ilk defa seyircimizin önüne çıkacağız, bunun heyecanı ve güzelliği var. Akhisar da malum bizim gibi şampiyon olmuştu ve Bank Asya'dan çıkma başarısı göstermişti. Bu süreç içerisindeki, kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. Çünkü şehrin de, takımın da camianın da galibiyete ihtiyacı var. Futbolcu kardeşlerimiz de o istek, o arzuda. Her ne olursa olsun sahada ellerinden geleni yapacaklar. Ben kendilerine anlatım, esaret ile cesaret arasında bir 'C' harfi farkı var. Dolayısıyla esaretlerini kırıp, üzerlerinde ki bu şansızlıkları atıp cesaretleri ile kendi bireysel yeteneklerini sergileyip, Allah'ın izni ile kazanan taraf olmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var, o galibiyeti camiamıza, taraftarımıza hediye edip, önümüzdeki güzel günlere doğru koşmaya başlamak istiyoruz" dedi.

Daha önce yaptığı açıklamalarda, Akhisar Belediyespor maçı ile çıkış yakalayacakları yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Uygun, "Bunları söylememizin sebepleri şu yeni takımlarda, özellikle ekonomik anlamda çok üst seviyede olmadığınız zaman, yepyeni kurulan bir takımın haftalara ihtiyacı vardır, eksikleri vardır, bunları giderecek zamana ihtiyaç vardır. O zamanı biz sezon başında zaten görmüştük. Onu yaşamıştık. Şuanda Türkiye'deki en az iki bütçesinden kurulmuş iki takımından bahsediyoruz. Bunlar kolay işler değil. Bu işler öyle anlatıldığı gibi basit olsaydı zaten, öyle kağıt üzerinde olduğu gibi hiçbir zaman olmaz. Dolaysıyla bu zamanı belirtmemizde bundan ibaretti. Bir de seyirci stadımızın ilk maçta yetişeceği söylenip de bu haftaya yetişeceğini o zamandan biliyorduk. O yüzden seyircinin bize vereceği o enerji, o destek bizi çok daha iyi yerlere getirecektir. Onu da zaten oynayacağımız Akhisar Belediyece maçında görecekler" şeklinde konuştu. Öte yandan Marvin'in cezası, Mücahit ve Sezer'in de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Sanica Boru Elazığspor'un muhtemel ilk onbiri de şu isimlerden oluşuyor: Muhtemel : İvesa, Adem, Bilica, Sedat, Orhan, Bülent, Faubert, Köksal, Gökhan, Thum, Amr Zaki

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor Seyircisiyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement