Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Küle Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Küle Çevirdi

Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Küle Çevirdi

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen iki yangında bir ev ile işyeri tamamen kullanılamaz hale geldi.

08.03.2013 10:27

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen iki yangında bir ev ile işyeri tamamen kullanılamaz hale geldi. Kepez İlçesi'nde bulunan Göksu ve Hüsnü Karakaş Mahalleleri'nde sabaha karşı 06.00 sularında çıkan yangında, lastikçi dükkanı ile bir gecekondu tamamen kullanılamaz hale geldi.

İlk yangın ihbarı Göksu Mahallesi'nde bulunan Mehmet Boz'a ait lastikçi dükkanından geldi. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında lastikçi dükkanından alevler çıktığını gören vatandaşlar itfaiye ile polisi aradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale edip söndürürken ikinci ihbar da olay yerine iki mahalle uzaklıkta olan Hüsnü Karakaş Mahallesi'nden geldi. Hülya Oral'a ait olan ve iki kişinin kaldığı evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede tüm binayı saran alevlerin çevreye sıçramaması için ekipler tarafından yangına çok yönlü müdahale edildi. Alevler itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonrası kontrol altına alınırken can kaybının olmaması herkesi sevindirdi. Ancak elektrik kontağından çıkan gecekondudaki yangında da eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Küle Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement